18 اردیبهشت 1403

شرح وظایف کارشناس کنترل مواد غذایی،آشامیدنی

 

بازرسی از واحدهای تولیدی تحت پوشش مطابق برنامه از پیش تعیین شده

نمونه برداری ادواری از محصولات تولیدشده در واحدهای تولیدی تحت پوشش

پیگیری نواقص موجود در واحدهای تولیدی

پیگیری وانعکاس روند رفع نواقص اعلام شده توسط کارشناسان مدیریت غذای دانشگاه

پیگیری واجرای دقیق مفاد بخشنامه ها،دستورالعمل ها ومکاتبات ارسالی از مدیریت غذا دانشگاه

تکمیل وارسال فرم های آماری مطابق با فرم های ارسالی بصورت ماهانه

انجام بازدید استعلام تاسیس کارخانجات

رسیدگی به شکایات واصله

حضور مستمر وفعال در بازدیدهای انجام شده توسط کارشناسان مدیریت غذای دانشگاه

شرکت در دوره های آموزشی

انجام امورمربوط به توقیف،معدوم محصولات وپلمب خطوط تولیدمطابق با دستورالعمل های مدیریت نظارت

بر مواد غذایی

امتیازبندی کارخانجات و... ،PRPs، PMS انجام امورمربوط به طرح های

مشارکت درانجام اموراطلاع رسانی درحوزه غذا)تهیه پمفلت،بروشورو...(

انجام کلیه فعالیت های مرتبط بابرنامه استراتژیک

انجام کلیه امور تفویض اختیار شده توسط معاونت غذا و داروی استان

 

معرفی پرسنل :

دکتر فاطمه ملک مکان (داروساز)- مدیر غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان بوانات

شماره تماس : ۰۷۱۴۴۴۰۳۰۶۸ داخلی ۲۱۳

 

مهندس احسان متقیان پور -کارشناس نظارت برامور دارو و غذا

ایمیل : sepfood@sums.ac.ir

شماره تماس : ۰۷۱۴۴۴۰۲۱۸۱ داخلی ۱۰۶

 

 سایر پرسنل بخش امور دارویی:  

غلام حسین کیانی - تکنسین دارویی و مسئول انبار دارویی مرکز بهداشت شهرستان بوانات

حمید رضا کرباسی- تکنسین و مسئول انبار دارویی بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) بوانات

شماره تماس : ۰۷۱۴۴۴۰۳۰۶۸ داخلی ۲۱۳